o nama

Woodland Resort se nalazi na samo 200 m od Šumaričkog jezera. Daleko od svakodnevne buke, a opet na dohvat ruke, Woodland Resort je oaza komfora i udobnosti.
Woodland Resort je mesto inspirisano prirodom, ljudima i ljubavlju. Srdačni i gostoljubivi ljudi koji su spremni da Vaš boravak učine što prijatnijim neizostavan su deo kompleksa.  Woodland Resort je zamišljen kao turistički kompleks koji predstavlja početak novog viđenja turizma u Šumadiji. U okviru kompleksa prdviđeni su smeštajni kapaciteti u vidu apartmanskog naselja, izgrađeni kao arhitektonski kompleks koji podseća na Šumadiju nekog davnog vremena uz moderne i urbane detalje. Pored smeštajnih kapaciteta predviđeni su sadržaji u vidu restorana sa predivnim pogledom na Šumaričko jezero i njegovo predivno okruženje, kao i ogromnom baštom. Restoran će raditi u toku cele godine. Kompleks će sadržati salu za venčanja i ostale svečanosti, igraonicu sa malim aqua parkom za decu, dva bazena za kupanje odraslih uz prateće sadržaje u vidu hidromasažera, đakuzija. U zatvorenom delu Woodland Resorta zamišljen je spa centar. Sportski sadržaji u vidu terena za mali fudbal, košarku, stoni tenis, bilijar će takođe biti deo našeg kompleksa. U ovom trenutku Woodland Resort raspolaže sa jednim bazenom, sedam soba i jednim apartmanom.
Enterijerom kompleksa Woodland Resort preovladava drvo, prirodni materijali koji se savršeno uklapaju u šumovito okruženje.
Korišćenje interneta za sve naše goste je besplatno. Takodje, za sve naše goste je obezbeđen besplatan parking.

usluge

&

Prenoćište sa doručkom

Woodland Resort Vam nudi pronoćište sa tradiocionalnim srpskim doručkom.

zakup svečane sale za proslave i venčanja

Najsrećniji trenuci Vašeg života treba da budu zaista jedinstveni. Predivan ambijent, vrhunska hrana i usluga načiniće od Vaše proslave trenutke za pamćenje.

letnja bašta i bazen

Spas od vrelih letnjih dana možete pronaći na našem bazenu! U možda najatraktivnijem delu Woodland Resort-a, bazenu, možete se opustiti i uživati.

besplatan parking

Za sve naše goste je obezbeđen besplatan parking.

U Woodland Resort-u možete uživati u čarima samog kompleksa, prirodi Šumaričkog jezera, biciklizmu, pedalinama, a uskoro i u ,,Avantura Park-u” koji će biti deo ponude na Šumaričkom jezeru. Ono što je neizostavno jeste obilazak kulturno-istorijskih spomenika grada Kragujevca. Takođe, pored navedenih sadžaja možete uživati u obilasku vinskih podruma u Kragujevcu, Topoli, Aranđelovcu krajevima poznatim po dobrim vinima.

drugi o nama

&

 • Place like no other in Kragujevac! You really need to check this place out. A-M-A-Z-I-N-G!

  Sasa Nedic
  Sasa Nedic
 • Prelepo mesto sa prelepim pogledom na jezero! Odlično mesto za opuštanje!

  Vesna Popovic
  Vesna Popovic
 • Svako mora lično da doživi!

  Nikola Rosić
  Nikola Rosić