In Novosti
Woodland logo

Vikend koji ćete pamtiti

Posetite fantastični ambijent u prirodi koji nikoga ne može
da ostavi ravnodušnim.

Woodland Resort

Kragujevac, Šumadija

Idealno mesto za vaš
vikend za pamćenje

Ako želite da pobegnete od svakodnevnih obaveza i stresa, gradske buke, da odvojite vremena za dragu osobu ili porodicu u prirodi, pored jezera u srcu Šumadije, onda je Woodland Resort idealno mesto za vaš vikend za pamćenje!

Woodland Resort

Mesto inspirisano prirodom, ljudima i ljubavlju.

Osetite čari
Šumaričkog jezera

Ono što Woodland Resort čini omiljenim mestom za odmor je Šumaričko jezero koje nudi veliki broj dodatnih aktivnosti kao što je biciklizam, vožnja pedalinama, zip wire, pešačka staza, teniski teneri koji su u blizini, tako da će svaki vaš dan biti ispunjen. Takođe je neizostavan obilazak kulturno-istorijskih spomenika grada Kragujevca, kao što su: Spomen park Šumarice, najstarija gimnazija i pozorište u Srbiji i čuveni Veliki Park.

Naša kuhinja i vino nikog
nisu ostavili ravnodušnim

Kompleks sadrži restoran na vrhu u kome možete da uživate u pogledu, tradicionalnoj kuhinji i selekciji najboljih domaćih vina.

Uživajte u komforu

Enterijerom kompleksa Woodland Resort preovladava drvo i prirodni materijali koji se savršeno uklapaju u šumovito okruženje i odišu srpskom tradicijom. Sobe i apartmani u Woodland Resortu će ostaviti najveći utisak na vas jer prate ambijent čitavog kopleksa. Svaka soba raspolaže sa francuskim krevetom i kupatilom, televizorom, klimom i svim neophodnim za vaš nezaboravan boravak. Većina soba imaju izlaz na terasu sa koje se pruža predivan pogled na čitav kompleks i okruženje.

U toplim danima rashladite
se uz naš bazen

Spas od vrelih dana možete pronaći na našem bazenu, a u kafiću pored bazena se možete osvežiti uz veliki izbor hladnih pića.

Rezervišite svoj vikend za pamćenje na vreme!

Popunite formu koja se nalazi ispod i rezervišite svoj vikend u srcu Šumadije!- Prenoćište za dve osobe
- Doručak za dve osobe
- Parking mesto
- Korišćenje bazena
- WiFi

Ili nas kontaktirajte za više informacija na:

+381 (063) 396  794 – Menadžer

office@woodland.rs
rezervacije@woodland.rs

Nove objave
Nova svecana sala