Nudimo Vam  mogućnost zakupa zatvorene i otvorene svečane sale u prirodnom ambijentu sa prelepim pogledom na Šumaričko jezero i borovu šumu.
Zatvorena i otvorena svečana sala Woodland Resort-a su pogodne za organizaciju manifestacija kao što su:

  • VENČANJA
  • KONCERTI
  • PROSLAVE
  • KONFERENCIJE

Venčanja, koncerti i druge vrste proslava mogu se organizovati u svečanoj sali zatvorenog tipa veličine 400m2, ukupnog kapaciteta 350 mesta, galerijom (kapaciteta 50 mesta) i pozornicom za muzički orkestar.
U predvorju svečane sale nalazi se prostor dovoljno velik da gosti mogu organizovati manje proslave. Tu su šank, garderoba, galerija iz koje se izlazi na terasu sa predivinim pogledom.
Iznad zatvorene svečane sale nalazi se otvorena bašta sa terasom pogodna za organizovanje venčanja u letnjem periodu. Ovaj prostor je kapaciteta 350 osoba i sastoji se od natkrivenog i otvorenog dela sa terasom. U ovom prostoru nalazi se i  šank kao i pozornica za muzički orkestar. Kuhinja se sastoji od tople i hladne linije, pekarskog i poslastičarskog dela. Projektovana je da zadovolji najstrože zahteve i podleže HCCP standardu.

Sve dodatne informacije možete dobiti na br.  063/619 055 – Jovan Milojević, vlasnik Woodland Resort-a ili 063/396 794 – Sandra Miladinović, menadžer Woodland Resort-a

Svečana sala za izdavanje

Nove objave