Woodland Resort

oaza komfora i udobnosti.

O nama

&

Woodland Resort se nalazi na samo 200m od Šumaričkog jezera. Daleko od svakodnevne buke, a opet na dohvat ruke.

Woodland Resort je mesto inspirisano prirodom, ljudima i ljubavlju. Srdačni i gostoljubivi ljudi koji su spremni da Vaš boravak učine što prijatnijim neizostavan su deo kompleksa. Woodland Resort je turistički kompleks koji predstavlja početak novog viđenja turizma u Šumadiji. U okviru kompleksa nalaze se smeštajni kapaciteti u vidu apartmanskog naselja, izgrađeni kao arhitektonski kompleks koji podseća na Šumadiju nekog davnog vremena uz moderne i urbane detalje. Pored smeštajnih kapaciteta tu su i sadržaji u vidu restorana sa predivnim pogledom na Šumaričko jezero i njegovo predivno okruženje, kao i ogromna bašta. Restoran je otvoren tokom cele godine. Kompleks sadrži i salu za venčanja i ostale svečanosti. Woodland Resort raspolaže sa dva bazena, sedam soba i jednim apartmanom. Enterijerom kompleksa preovladava drvo, prirodni materijali koji se savršeno uklapaju u šumovito okruženje.
Korišćenje interneta za sve naše goste je besplatno. Za sve naše goste obezbeđen je besplatan parking.

usluge

&

Prenoćište sa doručkom

Woodland Resort Vam nudi pronoćište sa tradiocionalnim srpskim doručkom.

Svečana sala za proslave i venčanja

Najsrećniji trenuci Vašeg života treba da budu zaista jedinstveni. Predivan ambijent, vrhunska hrana i usluga načiniće od Vaše proslave trenutke za pamćenje.

letnja bašta i 2 bazena

Spas od vrelih letnjih dana možete pronaći na našim bazenima! Opustite se i uživajte u bazenima Woodland Resort-a!

besplatan parking

Za sve naše goste je obezbeđen besplatan parking.

U Woodland Resort-u možete uživati u čarima samog kompleksa, prirodi Šumaričkog jezera, biciklizmu, pedalinama, kao i u ,,Avantura Park-u” koji je deo turističke ponude na Šumaričkom jezeru u Kragujevcu. Ono što je neizostavno jeste obilazak kulturno-istorijskih spomenika grada Kragujevca. Takođe, pored navedenih sadžaja možete uživati u obilasku vinskih podruma u Kragujevcu, Topoli, Aranđelovcu – krajevima poznatim po dobrim vinima.

drugi o nama

&

 • Place like no other in Kragujevac! You really need to check this place out. A-M-A-Z-I-N-G!

  Sasa Nedic
  Sasa Nedic
 • Prelepo mesto sa prelepim pogledom na jezero! Odlično mesto za opuštanje!

  Vesna Popovic
  Vesna Popovic
 • Svako mora lično da doživi!

  Nikola Rosić
  Nikola Rosić