Kragujevac je dobio novi multifunkcionalni prostor Woodland Resort Arenu, koja se nalazi u okviru Woodland Resort-a na Šumaričkom jezeru i moći će da ugosti više od 7.000 ljudi. Zbog prirodnog ambijenta u kome se ovaj prostor nalazi moći će da se pohvali sjajnom akustikom i idealnom lokacijom. Neke od najpoznatijih regionalnih zvezda će već tokom ove godine nastupiti u Woodland Areni, a neka od imena o kojima se govori su i Zdravko Čolić, Severina, Željko Joksimović, ali i mlađoj publici poznatiji Jala Brat i Buba Corelli, Maya Berović, Saša Kovačević, Marija Šerifović, Adil i drugi.

Pored “koncertne dvorane” na otvorenom, Woodland je obezbedio i dve multifunkcionalne sale koje mogu da ugoste više od 600 posetilaca, dva restorana, kao i dva bazena, ali i igraonicu za najmlađe sa specijalnom podlogom.

Turistička ponuda Kragujevca je obogaćena brojnim sadržajima koji će biti dostupni tokom cele sezone Kragujevčanima, ali i gostima iz drugih gradova. Očekuje se da će nakon otvaranja, Woodland Resort svakog vikenda ugostiti između 10.000 i 20.000 posetilaca iz cele Srbije, što je ogromna prilika da Kragujevac predstavi svoju turističku ponudu posetiocima iz Srbije, ali i regiona.