Sala za venčanja

Video

pogledajte kratak video sa jedne svadbe u Woodland Resort-u

&

Dve sale za svadbe od 400 i 150 mesta

Plus terasa sa još 50 mesta

&

Woodland Resort je objekat protkan duhom stare Šumadije, inspirisan prirodom i ljubavlju. Smešten u najmirnijem delu Kragujevca predstavlja oazu i pogodno tlo za sve vaše maštarije. Ovaj jedinstven prostor ostavlja utisak netaknute prirode.

Ono što Woodland Resort čini najboljim izborom za proslavu vaših najsrećnijih trenutaka, jeste kreativan tim ljudi koji je spreman da svaki detalj vaših snova učini stvarnim.

Nova, svečana sala je izgrađena u kombinaciji cigle i drveta i prati ambijent čitavog kompleksa. Ona može biti mesto na kome ćete ostvariti svoje snove! Posebnom komforu u sali, koja ima kapacitet do 150 mesta, doprinosi otvorena terasa sa još 50 mesta i jedinstvena interaktivna fontana. Sudbonosno “DA” možete izgovoriti na otvorenom sa pogledom na Šumaričko jezero, na terasi restorana, u prelepom ambijentu uz bazen ili u velikoj sali kapaciteta do 400 mesta. Vaše želje pretvoriće se u stvarnost u glamuroznom ambijentu velike sale.

Nudimo raznovrsnu meni ponudu u vidu vrhunske tradicionalne kuhinje, profesionalnu uslugu osoblja, smeštajne kapacitete i dovoljno prostran parking.

Naše dvorište je u duhu prepoznatljivog šumadijskog stila i takođe vam je na raspolaganju, ako želite.

Našu ponudu osmislili smo na krilima ljubavi i kreativnosti sa željom da vaš najvažniji dan provedete u nezaboravnoj atmosferi. Neobičnim i jedinstvenim ambijentom, Woodland Resort vam garantuje besprekornu i nezaboravnu proslavu koju ćete dugo pamtiti i vi i vaši najmiliji.