Prednovogodišnje proslave

Mesto inspirisano prirodom, ljudima i ljubavlju.

Protkan duhom stare Šumadije i inspirisan prirodom i ljubavlju, Woodland Resort predstavlja oazu mašte, smeštenu u najmirnijem delu Kragujevca.
Nova, svečana sala (kapacitet 400 mesta) rađena u kombinaciji cigle i drveta koja prati ambijent čitavog kompleksa može biti mesto u kome ćete sa članovima Vašeg kolektiva proslaviti dolazak Nove 2018. godine.
Ono što Woodland Resort čini najboljim izborom da u njemu proslavite poslovne uspehe jeste kreativan tim ljudi spreman da svaki detalj vaših želja učini stvarnim. Odlična usluga u kombinaciji sa ukusnom hranom, jedinstvenim enterijerom i savršenom prirodom jesu ono po čemu smo prepoznatljivi.

U želji da opravdamo svoju jedinstvenu poziciju na tržištu ugostiteljstva, pored tradicionalnog načina obeležavanja početka nove kalendarske godine, osmislili smo i mogućnost koktel zabave koja podrazumeva slobodno kretanje gostiju kroz salu u kojoj su postavljeni barski stolovi i stolice.

Neobičnim i jedinstvenim ambijentom, raznovrsnom meni ponudom u vidu vrhunske tradicionalne kuhinje, profesionalnom uslugom našeg osoblja, smeštajnim kapacitetima i parkingom za sve goste, Woodland Resort Vam garantuje besprekornu i nezaboravnu proslavu koju će dugo pamtiti Vaši gosti, poslovni partneri i Vaši zaposleni.

Predlog menija

&

Ponuda za prednovogodišnje zabave

U ponudi su piće (otvoren šank) i tri različita menija

sebek i moj bend

Uživanje u muzičkom programu garantuje

“ŠEBEK I MOJ BEND”

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na 063/396794 ili 034/358300

sala za proslave